Samarbejde

En række aktører i musiklivet bidrager til synliggørelsen af PubliMus, og vi vil gerne bidrage til synliggørelsen af dem. Skriv gerne til os og tilmeld din egen musikforening.

Aalborg Kammermusikforening
Aalborg Kammermusikforening blev stiftet den 1. maj 1996. Foreningen tilbyder musikoplevelser af højeste kvalitet. Vi inviterer ensembler og solister fra det internationale musikliv og de bedste danske musikere og ensembler samt lovende unge danske musikere på tærsklen til en international karriere. Vi afholder 6-7 koncerter hver sæson i perioden september -maj.
Foreningen har et tæt og udbytterigt samarbejde med Musikkens Hus (www.musikkenshus.dk) under titlen ”Musikkens Kammerklub”. Dette samarbejde giver os mulighed for at invitere nogle af de virkelig store navne fra det internationale musikliv, som vi ellers ikke ville have mulighed for at entrere med

Bornholms Musikforening
Bornholms Musikforening er en af de ældste musikforeninger i Danmark og går i 2021 ind i sin 120. sæson. Vi arrangerer hvert år (forår og efterår) syv til otte kammermusikkoncerter på Bornholm. Koncerterne er af høj professionel kvalitet med nogle af de bedste danske ensembler og finder sted fortrinsvis i de bornholmske kirker.

Danske Orkesterdirigenter

Haderslev Musikforening
Kammerkoncerter fra september til april i Slesvigske Musikhus i Haderslev.

Kulturkompagniet i Danmark
Kurser om opera, billedkunst og musik

Sønderborg Musikforening